sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Kas dementsus on nakkav?


Tundub küll nii. Seekord siis läks meelest kirjutada kõige tähtsamast ehk sellest, kuidas Kurja Juur otsustas hakata ellu viima filmist „Julie & Julia“ tuttavat kokanduseksperimenti ehk valmistada järgemööda kõik ühes kokaraamatus pakutavad road. Kurja piibliks on „Eesti köök“ (autorid H. Ilves ja L. Virkus), mille ta sai kallilt emmelt jõulukingiks. Esimeseks proovikiviks oli värske kapsas hakklihaga. Kõige raskem asja juures oli pada alguses mitte segada, sest Kurjale väga meeldib möllida. Aga söök iseenesest tuli päris hea välja. Peakski minema veel võtma.

Üks tehtud, 54 veel. Seapea hankimine võib küll kergeks väljakutseks osutuda...

2 kommenttia:

  1. Kas sa teed kõikidest kokkamistest blogi sisse kande? Ja siis tehakse lõpuks sellest raamat.
    Ära seapea pärast muretse, me võime sulle Eestist tuua ühe ja siis veel vasika neere ja hobuse mune.

    VastaaPoista
  2. KurjaJuur loodabki, et te võtate seapea kaasa kui suusatama tulete. Saate sylti ja puha. Sest kui TEIE seapead ei too, pean mina selle kuidagi läbi lennujaama turvaväravate nihverdama ja lennukisse viima ja siis veel terve nahaga talle kööki toimetama. Haasteita, haasteia vaan ;) Aga Kapsa-hakklihahautis oli hea!

    VastaaPoista